Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Newby stumped & review appreciated

    Hi all, I'm stumped.

    I've created a site, had it up for months now with good results . . . and suddenly I appear to be the ONLY one in the world (I'm in Austria) who can no longer access the site! (It's www.bajalands.com ) The connection continually times out, and it doesn't respond to my pings.

    Please note that only my website is inaccessible to me. I can type any other URL into my browser and "poof" I'm there.

    Equally vexing, others seem to be able to access my website without problem. (I've asked a few friends to try.)

    Now, I've had occasions in the past when the site was down (at least down to me), and I always assumed it was my ISP (IX Web Hosting). Now, though my site has been "down" (to me) for about 8 hours and, as I said, I'm stumped. Help! (Please!!!)

    IMPORTANT: I've now established that I am literally the only one unable to access my own website, regardless of which of my 3 home-networked computers I try on. However, I CAN access literally every other website out there. As I said, I'm stumped. Any solutions possible? (You can imagine how frustrating it is not being able to access your own site!)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Newby stumped & review appreciated-bajalands.com-ixwebhosting.jpg  
    Last edited by sdchap; 06-20-2007 at 09:59 PM. Reason: Forgot to add potentially useful info...

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    805
    Thanks
    123
    Thanked 23 Times in 23 Posts
    Yup, I've just tried to access it and it works to me (7.05PM, Denmark).

  • #3
    Senior Coder
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Quakertown PA USA
    Posts
    1,028
    Thanks
    1
    Thanked 125 Times in 123 Posts
    works for me

  • #4
    Regular Coder Troy297's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Earth
    Posts
    314
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It is now working for me :S
    Everyone hears what you say, friends listen to what you say, best friends listen to what you don't say.
    Radio DJ Panel v3 - It's Here!

  • #5
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Works for me to Texas, USA. What part of AUS is that? I've been to Adelaide. Some images didn't load for me fully though so I'm thinking your host may have some issues resolving.
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #6
    New Coder
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Graz, Austria
    Posts
    81
    Thanks
    2
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I am in Austria too (Graz to be precise) and it works perfect. Showed up immediately.

    btw: it redirects to http://www.tierrasdebaja.com/ is that correct?

    can you tell us please your internet setup (connection type, bandwidth etc.)?
    webmaster and member of
    http://cashfromchaos.net

  • #7
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Issue resolved

    Thanks all! I discovered the problem.

    It turns out my very legitimate local ISP was somehow blocked from communicating with the website's DNS. A change of ISP address resolved it.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •