Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    417
    Thanks
    168
    Thanked 1 Time in 1 Post

    MIE won't accept an image submit form button

    I have a simple submission form that works in FF but no MIE 7.

    Code:
    <?
    if(isset($_POST['submitLogin'])) { 
    
      // do blah blah blah
    
    }else{
    
    ?>
    display the form:
    <form action="" method="post">
    username and password fields are here
    <input type="image" src="http://www.foo.com/img/icons/icon_login.gif" name="submitLogin" id="button" value="Login">
    </form>
    
    <? } ?>
    the submit button image displays fine.

    MIE keeps returning to the else and doesn't like my condition.. works fine in FF

    what am I doing wrong?

  • #2
    Senior Coder CFMaBiSmAd's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Denver, Colorado USA
    Posts
    3,092
    Thanks
    2
    Thanked 322 Times in 314 Posts
    If you are learning PHP, developing PHP code, or debugging PHP code, do yourself a favor and check your web server log for errors and/or turn on full PHP error reporting in php.ini or in a .htaccess file to get PHP to help you.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •