Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    San Diego
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Error on loading of homepage , see message

    When loading the homepage , I get this error
    Line 18
    char: 66
    error: excepted "]"

    The page takes about 2-3 minutes to load.
    I looked at the source code, and it looks like like 18 is in the middle of a reload script for Netscab.

    How do I debug this?

    Thanks
    Debera
    http://www.d-bayauctions.com

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,206
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well using IE there was no error. I don't have Netscape at work so I can't test that one for you..

    but I looked at line 18 and saw &... so it looks like you're missing the '&' in front of the amp;?

    Aside from that I don't know what to tell you.

    Good luck,
    Sadiq.

  • #3
    Supreme Master coder! glenngv's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    11,068
    Thanks
    0
    Thanked 256 Times in 252 Posts
    It does have errors in IE. Maybe the error notification is disable in your IE.

    The error is indeed in & which should be &&

    if ((appName=="Netscape") && (parseInt(appVersion)==4))
    Glenn
    ____________________________________

    My Blog
    Tower of Hanoi Android app (FREE!)
    Tower of Hanoi Leaderboard
    Samegame Facebook App
    vBulletin Plugins
    ____________________________________


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •