Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Lightbox problem once I update, out of nowhere?

    I have been working on a site for some time and only yesterday did something happen which wont upload these two images I replaced in my lightbox run through:

    here is the page:
    http://newghost.net/GRAPHICS.html
    The last image wont come up(just a white box) and the five image wont change to the new edited image. I made sure the text and images were all directly linked, the code was checked etc. All I did was replace the images, edited the images. One thing I did notice that was different was it says (run script) : ( Void) or something similar to that at the bottom left corner of the browser on all the images that are working but not on the last.--(??) Is there something I should do with this? its the only clue I have.



    I have been trying to get some fresher stuff up for a client I referred. Now I am afraid that they won't see the work... sigh...:/ I spent several hours yesterday trying to figure it out... but I wont give up.

    Is there a problem with my server? Is there some update that threw everything off? I am afraid to update anything more....

    Any help would be greatly appreciated!

    Thanks!

  • #2
    Supreme Master coder! Old Pedant's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    27,596
    Thanks
    80
    Thanked 4,631 Times in 4,594 Posts
    Quite simply, the file
    Code:
    http://newghost.net/images%20folder/GRAPHICS/Graphic12tran.jpg
    does *NOT* exist.

    So of course it doesn't work.

    If you look here:
    Code:
    http://newghost.net/images%20folder/GRAPHICS/
    (which you should NOT be able to do! Somebody was sloppy setting up the web site!) you will see that it should be
    Code:
    http://newghost.net/images%20folder/GRAPHICS/Graphic10tran.jpg
    10 instead of 12.

    Next time you "make sure", be sure to really make sure.
    An optimist sees the glass as half full.
    A pessimist sees the glass as half empty.
    A realist drinks it no matter how much there is.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thumbs up

    Actually I figured it out. I have to manually upload the images in the files box ( remote vs local views. ) Although that seems so strange as before dreamweaver would upload the images whenever I referenced them in the code.


    anyways, thanks for the reply!
    Last edited by whatpapertiger; 12-01-2009 at 05:10 AM.

  • #4
    Supreme Master coder! Old Pedant's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    27,596
    Thanks
    80
    Thanked 4,631 Times in 4,594 Posts
    Oh, you didn't say you were using DumbWhacker. Never trust DreadWomper if you can help it. <grin/>

    (You can tell I'm not exactly a DW fan.)
    An optimist sees the glass as half full.
    A pessimist sees the glass as half empty.
    A realist drinks it no matter how much there is.


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •