Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    TEXAS . . . 'nuf said
    Posts
    468
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question XBL Marquee --> Images won't work!?

    http://www.webfx.eae.net/dhtml/xblmarquee/demo.html

    ANY chance of getting images as part of the scrolling content!?

    I tried, but it never would work with anything other than normal text/links. Can anyone here get a working example?
    Gordo
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
    - Martin Luther King Jr. (1929-1968)

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    The Netherlands
    Posts
    217
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You should post this at the WebFX Webboard,more chance that you'll get an answer to your question there

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    TEXAS . . . 'nuf said
    Posts
    468
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You know, that's a good idea. That thought completely escaped me. I'll also post it there.

    BUT...I find the users in this forum to be the best I've ever come across.
    Gordo
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
    - Martin Luther King Jr. (1929-1968)

  • #4
    jkd
    jkd is offline
    Senior Coder jkd's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    metro DC
    Posts
    3,163
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 18 Posts
    I don't see why they shouldn't - I've been looking through some of their XBL code (it seems a LOT of it was unnecessary, but whatever, still more encapsulated than any conventional script), and it just seems to move the anonymous <span> element generated surrounding the content...

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    TEXAS . . . 'nuf said
    Posts
    468
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well, I did all I could to include an image, but it showed up outside (below to be exact) of the marquee. I just used "normal" HTML.

    Their hyperlink example used simple HTML...

    <marquee direction="right" behavior="scroll">
    Try this (<a href="progressbar.html">progressbar.html</a>) as well.
    </marquee>


    ...so I tried adding something like this in place of their link...

    <img src="image.gif" width="50" height="50" border="0">


    ????????

    Can you try it real quick...won't take you too long.
    Thanks!
    Gordo
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
    - Martin Luther King Jr. (1929-1968)

  • #6
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    TEXAS . . . 'nuf said
    Posts
    468
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No one seems to be home over at the WebFX forum. You'd think someone would have an answer for code that's provided by the same web site as the forum!?

    Anyone here take a stab at it yet? I promise, it'll only take a moment or two.
    Gordo
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
    - Martin Luther King Jr. (1929-1968)

  • #7
    jkd
    jkd is offline
    Senior Coder jkd's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    metro DC
    Posts
    3,163
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 18 Posts
    Erik usually visits his own forums...

    Though that is a lot of code to sift through to figure out why image's don't scroll with it...

    Have you tried a style="position: relative;" in the <img/> tag? That property value can sometimes work wonders.

  • #8
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    TEXAS . . . 'nuf said
    Posts
    468
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Please save beating me up about this one if you will...it was FrontPage that didn't like my adding an <img...> inside the marquee. Therefore, it just kept booting it out. I thought the script was kicking it out...as this is only the 2nd time I've ever had FP do something like this.

    I sincerely apologize for not using Notepad earlier to test this script.

    Okay, stop reading this post already, and go check out my other problem (2 script conflict) in the DynamicDrive forum.
    Last edited by Gordo; 07-11-2002 at 06:41 AM.
    Gordo
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
    - Martin Luther King Jr. (1929-1968)


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •