Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Odd JQuery SimpleSli.de Problem

    Hi,

    First of all, please excuse my ignorance of JQuery(and coding in general) - Although I hastily grab plugins and try to use them, I really do appreciate them, and also the help you may provide me with my problem!

    My problem is this - I was looking for a simple and effective slideshow to use in a website I was making. SimpleSli.de(http://www.simplesli.de/) was exactly what I was looking for. It works great when it works but sometimes when I load the page it kind of doesn't work. I don't know what is going on but only approximately 50 pixels of the slideshow is visible. This happens sporadically when you refresh the page multiple times, and seems to not work more often on Google Chrome.

    I've eliminated every possible wrong doing in my code and tried installing firebug to help me identify the problem but for now this is beyond my understanding. JS Lint also purged errors in the code but still the same intermittent problem.

    I tried to contact David Drew - the creator of SimpleSli.de but he has not responded to me.

    On top of this I was trying to Auto Play the slideshow on load but could not get this to work. The code for it is available on the SimpleSli.de website but I tried to implement it in every possible way but it did not work. This problem is secondary and not really a proper problem so no worries if you can't help me on this one.

    The website in question is http://www.argsecurityscotland.co.uk/

    Thank you in advance for your time and expertise, I really appreciate it.
    Last edited by jgroebuck; 09-10-2010 at 01:24 PM.

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    247
    Thanks
    4
    Thanked 22 Times in 22 Posts

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks, Sciliano. I'll give them a try.

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi guys!

    I use the simpleSli, and I tried to contact David Drew too. No response!
    Have you solved your problem?
    I try your site in Chrome (ver. 7.0) and it looks fine.

    My problem is about using the status pane. I don't know how to add it.
    Could you help me?

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey Kiske,

    I'm David, and wrote SS. I'm sorry for not responding to your e-mail. Can I help you out with something?

  • #6
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi David,
    I'm having trouble with the slider. The images are staked up on each other..

    Here's what I've got:

    In the <head> of my document:

    <script type="text/javascript" src="js/simpleslide.js"></script>

    in the HTML Page where I want the slider to display:

    <div class="simpleSlide-window" rel="group_name">
    <div class="simpleSlide-tray" rel="group_name">
    <div class="simpleSlide-slide" rel="group_name">
    <img src="images/slide-1.jpg">
    <img src="images/slide-2.jpg">
    <img src="images/slide-3.jpg">
    <img src="images/slide-4.jpg">
    </div>
    </div>
    </div>

    The .js file is as is from your website

    Thanks for any help
    John

  • #7
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You didn't include the jquery.js into the head.. you have to include that.

    I can't get the autoslide working... its driving me nuts, has anybody gotten the autoslide function to work?

    Fever


    Quote Originally Posted by johnalpi View Post
    Hi David,
    I'm having trouble with the slider. The images are staked up on each other..

    Here's what I've got:

    In the <head> of my document:

    <script type="text/javascript" src="js/simpleslide.js"></script>

    in the HTML Page where I want the slider to display:

    <div class="simpleSlide-window" rel="group_name">
    <div class="simpleSlide-tray" rel="group_name">
    <div class="simpleSlide-slide" rel="group_name">
    <img src="images/slide-1.jpg">
    <img src="images/slide-2.jpg">
    <img src="images/slide-3.jpg">
    <img src="images/slide-4.jpg">
    </div>
    </div>
    </div>

    The .js file is as is from your website

    Thanks for any help
    John


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •