Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4

Thread: WMP - Opera

  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    WMP - Opera

    Hey,

    I'm using a Windows media player object which works fine in IE and Mozilla, but in Opera I get the OLD Windows media player theme and there is no sound.

    Here is the link:
    http://bobblefm.co.uk/staff/brayz/index.php#

    What's up with it, is this a bug in Opera and if so- is there a plugin required to solve it?

    Thanks in advanced,
    Olii

  • #2
    Senior Coder Arbitrator's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Splendora, Texas, United States of America
    Posts
    3,302
    Thanks
    28
    Thanked 276 Times in 270 Posts
    It's displaying with the Windows Media Player 10 controls for me in Opera 9.01. I wouldn't be surprised if it used an old version though. It looks like your ActiveX control calls for Windows Media Player version 6.4.5.715.
    For every complex problem, there is an answer that is clear, simple, and wrong.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How can I change that?

  • #4
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Looks the same for me in FF, and Opera 9.02. In IE6 and IE7RC1 I get visualizations instead. Sound isn't work in FF or Opera for me but it looks like you didn't change the src in the embed which is what these browsers need.
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •