Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Coder
    Join Date
    May 2004
    Posts
    1,464
    Thanks
    15
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    jumping video box

    I have the following code below.
    This is on the side of my page.
    The problem is that when I scroll down the black video box seems to jump.

    Is there anything I can do about this?

    <OBJECT ID="MediaPlayer" WIDTH="160" HEIGHT="160" CLASSID="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
    STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject">
    <PARAM NAME="FileName" VALUE="banquet1.wmv">
    <PARAM name="ShowControls" VALUE="true">
    <param name="ShowStatusBar" value="false">
    <PARAM name="ShowDisplay" VALUE="false">
    <PARAM name="autostart" VALUE="false">
    <EMBED TYPE="application/x-mplayer2" SRC="banquet1.wmv" NAME="MediaPlayer"
    WIDTH="160" HEIGHT="160" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" ShowDisplay="0" autostart="0"> </EMBED>
    </OBJECT>

  • #2
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    You'll need to change your hardware acceleration to something less than it is. On windows xp
    Right click on desktop | Go to properties | Click settings tab | Click Advanced button | You should see a troubleshooting tab, click this if available | Decrease hardware acceleration to about half way.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •