Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Meta redirect not working?

    hello, im trying to configure a redirect script after a short flash animation for a sort of splash page.
    the script i am using is this:
    <meta http-equiv="Refresh" content="12; URL=main.html">
    but it does not work. ive tried puting in the full url, and everything but it will not forward to that page!
    what is wrong with this?

    the page is located here:
    http://www.members.shaw.ca/ultsky
    and i want it to go here after the animation:
    http://www.members.shaw.ca/ultsky/main.html

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    May 2005
    Posts
    563
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    If you made the animation program it into the flash script to redirect the browser once it hits the last frame.

    try using a non-capital 'r' in refresh.
    Last edited by SeeIT Solutions; 05-24-2005 at 07:46 AM.

  • #3
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    A mix-fx flash animation isn't too editable unless you decompile it. Your meta refresh works for me in FF 1.0.4 and IE 6. If you are using IE6, you will have to allow meta refreshes.
    Tools>Internet Options>Security Tab>Custom Level>Allow META REFRESH and then click ok. Let us know if that works.

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    May 2005
    Posts
    563
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Mine redirected but not to the page he wanted...? I think the flash animation has a redirection set up in it, just not the one he wanted.

  • #5
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    That could be a possibility. rmphoto what did you use to make your flash animation?

  • #6
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ah! problem solved... turns out it was configured to redirect in the program i was using to create the flash animation. it was not configured to the proper url. so my meta refresh tag was being over ridden.

    hehe,,, thanks for the help guys!
    im sure ill be back!
    Last edited by rmphoto; 05-24-2005 at 08:27 PM.

  • #7
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Okay in anim-fx in the middle area, next to where you set the background color and text there are two boxes. One says url at end, you want to change that url to the one you are trying to redirect to. you can also have it to where if the animation is clicked it will also go to the page you want it to go to. If you can't find that give me the text file that is generated with the animation.

    edit looks like u fixed the problem before I posted, o well this could help someone else someday.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •