Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    The fat guy next door VIPStephan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Halle (Saale), Germany
    Posts
    8,789
    Thanks
    6
    Thanked 1,022 Times in 995 Posts

    Web fonts not loading in IE11? Need assistance

    Could anyone please view the site at Der Landesmusikrat Sachsen-Anhalt | Landesmusikrat Sachsen-Anhalt in IE 11 and tell me whether the fonts are loading properly? Ironically, when presenting the site to the client, he viewed it in IE 11 and the fonts didn’t load for him. However, on my local virtual machine it showed up fine. So I need to find out if it’s a strange setting on the client’s computer or something else.

    The fonts should be Graublau Web Bold for the headlines and Oxygen for the body copy. Also, the slideshow arrows on the home page and the drop down arrows on the top navigation are an icon font, too. So, please check out whether it’s loading alright and if not, tell me what happens (e. b. by means of the developer/debugging panel).

  • #2
    The fat guy next door VIPStephan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Halle (Saale), Germany
    Posts
    8,789
    Thanks
    6
    Thanked 1,022 Times in 995 Posts
    Come on, guys. Nobody got five minutes and an IE11 to check that out?

  • #3
    Senior Coder
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    High Point, NC
    Posts
    3,338
    Thanks
    5
    Thanked 363 Times in 360 Posts
    Sorry dont have IE11 on my machine. Looks fine in 10 though.
    Teed

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    London
    Posts
    473
    Thanks
    4
    Thanked 86 Times in 86 Posts
    I've checked it in IE11 the fonts seem to be working fine on my screen the only issue is some of the images fail to load correct and the layout is all messed up.

  • #5
    Master Coder Excavator's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Alaska
    Posts
    9,675
    Thanks
    22
    Thanked 1,827 Times in 1,811 Posts
    Hello VIP,
    Everything loads good in IE11 on my end. Check out a screencap - Web fonts not loading in IE11? Need assistance-clipboard01.jpg
    Validate often DURING development - Use it like a splelchecker | Debug during Development |Write it for FireFox, ignore IE
    Use the right DocType | Validate your markup | Validate your CSS | Why validating is good | Why tables are bad

  • #6
    Regular Coder
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    London
    Posts
    473
    Thanks
    4
    Thanked 86 Times in 86 Posts
    Quote Originally Posted by tempz View Post
    I've checked it in IE11 the fonts seem to be working fine on my screen the only issue is some of the images fail to load correct and the layout is all messed up.
    Haha woops. I'm so sorry.. I was viewing IE9 - I have IETab for Chrome.

  • #7
    The fat guy next door VIPStephan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Halle (Saale), Germany
    Posts
    8,789
    Thanks
    6
    Thanked 1,022 Times in 995 Posts
    Thanks, guys. Then it must indeed be some strange setting in their browser. Need to check that out then.
    Quote Originally Posted by tempz View Post
    Haha woops. I'm so sorry.. I was viewing IE9 - I have IETab for Chrome.

    Then IETab for Chome must be messed up because it even looks alright in IE8. The layout can’t be screwed up in IE9.
    Last edited by VIPStephan; 02-28-2014 at 07:48 AM.


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •