Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Explorer Problems with my gallery in IE

    Hey guys,
    EDIT: problem solved, thanks!
    Last edited by batman911; 01-24-2013 at 12:33 AM.

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2,398
    Thanks
    12
    Thanked 570 Times in 563 Posts
    First of all: Why do you refer to two different versions of gallerific.css? I see versions 3 and 6, the former overwriting the latter.

    But the most interesting part is that IE does not interpret "position: absolute" correctly for div.loader. Looking at IE developer tools I can see that POSITION for div.loader is all upper case, maybe this is the issue? Firefox converts it into lower case in CSS view and interprets it correctly ...

  • Users who have thanked devnull69 for this post:

    batman911 (01-23-2013)

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks a lot Devnull, I really appreciate your help!

    I tried do play with that a lot, but nothing worked.

    Then I tried to go directly onto a demo from gallerific and tested it with IE... http://www.twospy.com/galleriffic/example-3.html

    ****. Even with the official demos, the pictures are top align under IE. But everything is working fine with Firefox.

  • #4
    The fat guy next door VIPStephan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Halle (Saale), Germany
    Posts
    8,700
    Thanks
    6
    Thanked 1,011 Times in 984 Posts
    This is most likely a CSS problem so I’ve moved the thread accordingly.

  • Users who have thanked VIPStephan for this post:

    batman911 (01-23-2013)

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You're right.

    I've made a lot of search, and now I'm pretty sure what the problem is. But I don't know how to solve it.

    div.slideshow span.image-wrapper {
    display: block;
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    }

    This is where I should work. But when I add "vertical-align: middle;" it just doesn't work at all because vertical-align aren't effective on block elements. And since I have different image size that goes into that DIV, i can't just offset the items...

    really I don't know what to do now

  • #6
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got it! problem solved!

  • #7
    Senior Coder
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2,398
    Thanks
    12
    Thanked 570 Times in 563 Posts
    Could you please share the solution?


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •