Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post Links work locally but not when uploaded to a hosting server

    I recently uploaded files to fatcow and they can be see here http://kovcreation.com/

    This is the html for the links.

    <Div id="nav">
    <ul>
    <li><a href='index.html'"><font color="584842"vlink="#bb2826"alink="#584842">Home</font></a></li>
    <li><a href='Portfolio.html'"><font color="584842"vlink="#bb2826"alink="#584842">Portfolio</font></a></li>
    <li><a href='Contact.html'"><font color="584842"vlink="#bb2826"alink="#584842">Contact</font></a></li>
    </Div>


    It works locally but once uploaded to there servers I get a "page not found" after clicking a link. The link to the index page works but not the others. The people at fatcow where completely useless and just kept saying it was a scripting issue. however, if it were a scripting issue it wouldn't work locally.

    Any insight?

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    120
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 15 Posts
    You have the file names of portfolio.html and contact.html start with a capital letter while index.html does not. Your windows box doesn't care about caps, but the server you're using is likely in *nix system and it does care. So, to your server, those two files do not exist.

    Good rule of thumb: never capitalize file names. That way you never have this trouble.

    P.S. there are extra " after each file name and <ul> isn't closed.
    Last edited by M.Jackson; 09-18-2011 at 02:55 AM. Reason: additional info


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •