Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Washington State
    Posts
    33
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    @font-family external link not working in FireFox

    Hi,

    I'm currently making a CSS for a site that I do not control (i.e. I don't have FTP access, but I have a blog on the site that I can manipulate the CSS). I'm using fonts from my home site, via this code:

    Code:
    @font-face {
        font-family: 'ActionMan';
        src: url('http://www.cyneer.com/dojo_styles/fonts/ActionMan/Action_Man-webfont.eot');
        src: url('http://www.cyneer.com/dojo_styles/fonts/ActionMan/Action_Man-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
             url('http://www.cyneer.com/dojo_styles/fonts/ActionMan/Action_Man-webfont.woff') format('woff'),
             url('http://www.cyneer.com/dojo_styles/fonts/ActionMan/Action_Man-webfont.ttf') format('truetype'),
             url('http://www.cyneer.com/dojo_styles/fonts/ActionMan/Action_Man-webfont.svg#ActionManRegular') format('svg');
        font-weight: normal;
        font-style: normal;
    }
    This code works perfectly fine in Chrome and IE (not sure about opera, haven't tested yet), but for some reason, FireFox won't load the fonts from my site... is there something I can do about this?

    I tested the fonts being loaded on the site itself, and that works perfectly fine... not sure why it won't load.

    Thanks in advance,
    DG Kim

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Washington State
    Posts
    33
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, I figured it out. For the future people who stumble upon this post via a google search, look here:

    http://coyotecreation.com/codebits/2...eb-typography/

    http://www.fontsquirrel.com/blog/201...-face-problems

  • #3
    The fat guy next door VIPStephan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Halle (Saale), Germany
    Posts
    8,696
    Thanks
    6
    Thanked 1,011 Times in 984 Posts
    Yeah, just was going to say, as in the other thread just recently: Don’t use the domain name in the file paths. Use relative or domain independent absolute paths.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •