Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Reports of a black box!

    Hi! I will preface this with a disclaimer. I am not a coder. I'm very interested, but neither trained nor educated.

    I made some html changes to this page to accommodate my boss's wishes:http://fizzcorp.com/speaking.php#

    Everything looks normal to me, but a couple of people have reported seeing a black box where a microphone image should be. This microphone image is new. I added this new .jpg to the stylesheet where all the other banner images are referenced.

    When users who report seeing a black box refresh their pages, often the banner appears. But most visitors to this page will only visit once and will probably not refresh it if images aren't displaying correctly.

    There was no problem showing the previous image before I modified the stylesheet with the new image file, but I can't figure out what the problem could be. Also, I never see this black box, even when I reset my browser. Everything displays correctly for me and for most of the friends I ask to check it out. Just yesterday my boss sent the link to a colleague and was very irritated to find out that the image was not displaying properly. Are you seeing a large black box when you visit the page?

    Many thanks in advance,
    Tanya

    PS - I can of course paste the CSS for the stylesheet and the html for the page in question if that would be helpful.

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,297
    Thanks
    10
    Thanked 282 Times in 281 Posts
    I would clean up the validation errors in the file. Some of these flaky things seem to happen when two browsers (possibly because of slightly different versions) process errors differently.

    Dave

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thank you very much for this! What an embarrassing number of errors. I'll start working on those right away. Out of curiosity, were you able to see the microphone banner?

  • #4
    Senior Coder
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,297
    Thanks
    10
    Thanked 282 Times in 281 Posts
    Yes, it looks fine for me in Firefox...

    Dave


  •  

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •