Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    241
    Thanks
    16
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    background changing?......

    Hey for some reason on the last bit of the txt, its changing color? as you can see from the pictures, i don't think its the txt as i have deleted the txt and its still the same.

    Here is what it should look like


    Here is what it looks like in firefox 3.0 windows, firefox 3.6 windows and firefox 4 windows but the shaded grey is has differant widths in each of the firefoxes i just stated. (i am using browser lab to view the webpages.)


    the css for the footer is
    Code:
    		#footer {width: 100%; height: 250px; background: #B0B0B0; text-align: center; }
    		#footer h1 {font-size: 16px; font-weight: bold; color: #FFFFFF}
    		#midfoot {background: #B0B0B0; width: 1000px; margin: 0px auto;}
    		#midfoot ul {float: left;}
    		#midfoot .left{float: left;}
    		#midfoot .mid{float: left; width: 70%;}
    		#midfoot .right {float: right;}
    		#midfoot li {list-style: none;}


    and the html code for the footer is
    Code:
        <div id="footer">
        <div id="midfoot">
    		<ul class="left">
        	      <li><h1>Web Hosting | Domains</h1></li>
            	  <li><a href="<%= url_prefix %>terms.html">Terms &amp; Conditions</a></li>
              	  <li><a href="<%= url_prefix %>privacy.htm">Privacy Policy</a></li>
              	  <li><a href="<%= url_prefix %>system_status.htm">System Status</a></li>
              
          	  
    		</ul>
    		<ul class="mid">
          	       <li><h1>Nanda Hosting</h1></li>
             	   <li><a href="<%= url_prefix %>terms.html">Terms &amp; Conditions</a></li>
             	   <li><a href="<%= url_prefix %>privacy.htm">Privacy Policy</a></li>
             	   <li><a href="<%= url_prefix %>system_status.htm">System Status</a></li>
              
          	  
    		</ul>
    		<ul class="right">     	 
    			  <li><h1>Nanda Hosting</h1></li>
         		  <li><a href="<%= url_prefix %>terms.html">Terms &amp; Conditions</a></li>
         	 	  <li><a href="<%= url_prefix %>privacy.htm">Privacy Policy</a></li>
          		  <li><a href="<%= url_prefix %>system_status.htm">System Status</a></li>
              
          	      
    		</ul>
        </div>
        </div>

    im not sure what i am doing wrong? i have tried everything....

    anyone have a solution would be amazing, thankyou so much.

  • #2
    Senior Coder alykins's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,930
    Thanks
    46
    Thanked 203 Times in 202 Posts
    little confused... so you changed the background (for example purposes) to light gray? the textt looks white to me across the board; not sure I am understanding issue... can you specify? also if this is live can u relink ur site? (im lazy and dont wanna go digging through threads to find it again )

    I code C hash-tag .Net
    Reference: W3C W3CWiki .Net Lib
    Validate: html CSS
    Debug: Chrome FireFox IE

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    241
    Thanks
    16
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    where you can see the light gray background, i don't have a clue where its coming from, the site is www.nandahosting.co.uk lol, its the footer, it displays in all the browsers ok but not in those firefox's that i stated. its like its taking the background color from the website body and overlapping the footer.

  • #4
    Senior Coder alykins's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,930
    Thanks
    46
    Thanked 203 Times in 202 Posts
    .... do u have the site down or something? i can;t connect on chrome FF or IE

    I code C hash-tag .Net
    Reference: W3C W3CWiki .Net Lib
    Validate: html CSS
    Debug: Chrome FireFox IE

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    241
    Thanks
    16
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    yeah for some reason i can't connect to it in the address bar either, must of just happened, will try sort it out now

  • #6
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    241
    Thanks
    16
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    my provider has problems with their server at the moment, there hopeing to sort the problem out soon.

    I goes to get help on here, 2 minutes later and the servers down loll.

    should be back up soon, will post on here when it is.

  • #7
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    241
    Thanks
    16
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    sites back up now

  • #8
    Senior Coder alykins's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    1,930
    Thanks
    46
    Thanked 203 Times in 202 Posts
    SS taken in FF.... are you viewing a cached page?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails background changing?......-ff.jpg  

    I code C hash-tag .Net
    Reference: W3C W3CWiki .Net Lib
    Validate: html CSS
    Debug: Chrome FireFox IE

  • #9
    Regular Coder
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    241
    Thanks
    16
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    im not quite sure, im using adobe browser lab to view in all firefox's.

    its happening in firefox 3.0 windows, firefox 3.6 windows and firefox 4 windows,

    unless adobe browser lab has an error with those?

    what version of firefox do you have?


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •