Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Explorer Houston, we have a problem.

    Hello.

    I have a problem with my website. Well, it looks great in Chrome and Firefox; however, when it comes to Internet Explorer -it displays wrong.

    Two things that are wrong:
    1) Navigation button is missing
    2) The content on each page is extremely low

    website: [link removed]

    Please let me know what you think the issue could be.
    Last edited by VIPStephan; 09-11-2011 at 10:16 PM. Reason: removed link upon request by OP

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Your Monitor
    Posts
    4,352
    Thanks
    61
    Thanked 528 Times in 515 Posts
    I think the issue is you're in a php forum and you want a html / css forum.
    See my new CodingForums Blog: http://www.codingforums.com/blogs/tangoforce/

    Many useful explanations and tips including: Cannot modify headers - already sent, The IE if (isset($_POST['submit'])) bug explained, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, debugging tips and much more!

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by tangoforce View Post
    I think the issue is you're in a php forum and you want a html / css forum.
    I was looking at PHP when I posted; however, I obviously posted in the wrong section. Please move, moderator.

  • #4
    Senior Coder DanInMa's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Salem,Ma
    Posts
    1,577
    Thanks
    13
    Thanked 248 Times in 248 Posts
    what version if IE are you testing on? I cannot see the issues you are describing in IE8

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by DanInMa View Post
    what version if IE are you testing on? I cannot see the issues you are describing in IE8
    IE8 - Navigation - fine
    Display of content - wrong (it displays very low) as you can see by visiting other pages

    IE9 -Navigation - wrong (displays less one button; thus, offsetting nav bar)
    Display - same error as IE8.

    Update - after replacing the backup of a CSS, it turns out that the CSS is causing it to do it. Question is, which part of it is making it do it, and why is it only doing that in I.E.?
    Last edited by Reid; 07-02-2011 at 02:38 AM.

  • #6
    Senior Coder DanInMa's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Salem,Ma
    Posts
    1,577
    Thanks
    13
    Thanked 248 Times in 248 Posts
    shrug. thats what file comparison programs are for

  • #7
    New Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by DanInMa View Post
    shrug. thats what file comparison programs are for
    *Scratches head*

    Good news is that the only display issue now is in IE9 and it's the navigation bar. It displays minus one button. It is CSS related, but not sure the fix.

  • #8
    New to the CF scene
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    The problem stems from differences in default setting for tags between browsers. To fix it use a reset css file. or an example see http://developer.yahoo.com/yui/3/cssreset/

  • #9
    New Coder
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by aferlazzo View Post
    The problem stems from differences in default setting for tags between browsers. To fix it use a reset css file. or an example see http://developer.yahoo.com/yui/3/cssreset/
    I placed, "<!-- Source File -->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://yui.yahooapis.com/3.3.0/build/cssreset/reset-min.css">" in the CSS and it still didn't work. Good news is that the only problem left is the navigation bar. But, it's still displaying minus 1 button.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •