Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Div Layer in IE vs. Mozilla Problem

    I don't understand why this is happening or how to explain it but here goes: I have an asp page that uses lots of layers and in Mozilla when I click on a link it is supposed to bring up and image and slide it into position. But when I put the typical code in the head -


    Code:
    <%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="65001"%>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    it does not work in Mozilla (it actually slides the image up behind the background but it works in IE. When I take out -


    <
    Code:
    !DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    it works in Mozilla but in IE it blows the format all to heck. I have other pages that uses layes and they work fine in IE and Mozilla with the above code.

    Can anyone tell me what is going on, Please.

    You might understand it better if you can see it in action. The link to the page is- http://www.amm.org/giftshop/cards/ecards.asp

    I don't even know if the above is for sure killing it but it is the only thing that I could see that would make it break in one and work in the other.

    Michelle

  • #2
    God Emperor Fou-Lu's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Saskatoon, Saskatchewan
    Posts
    16,994
    Thanks
    4
    Thanked 2,662 Times in 2,631 Posts
    I don't think this will be a problem with asp, it sounds like an issue with your z-index controls. Moving to HTML/CSS forum.
    PHP Code:
    header('HTTP/1.1 420 Enhance Your Calm'); 
    Been gone for a few months, and haven't programmed in that long of a time. Meh, I'll wing it ;)

  • #3
    Senior Coder
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    High Point, NC
    Posts
    3,338
    Thanks
    5
    Thanked 363 Times in 360 Posts
    You have a few errors in your markup, which you can view here. You should try to fix as many of those as you can. In particular it looks like you have some opened divs but you dont close them.
    Teed


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •