Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    20
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Safari botching up my site's homepage

    My site (http://theticketsguide.com) is running fine on Firefox, Chrome, Camino, and Internet Explorer. But on Safari, my site's formatting is off and, curiously, only on the home page. Of note:

    * The image in the first blog post from the top isn't aligned correctly (should be inside the paragraph, not above it)
    * In my first blog post, all my text prior to my first link is underlined (wacky!)
    * The ends of the lines come too close to the margin
    * My second blog post spills over past the margin
    * My Recent Posts are pushed all the way to the bottom of my page

    I noticed that Firefox is correctly reading my .headline_area as an H2, whereas Safari is reading it as an H1. Strangely, if you click on a blog post, the formatting on that page is totally OK. The problem is only on my home page.

    If you're seeing what I'm seeing, do you have any ideas?

    Brandon

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ilkley, West Yorkshire, UK
    Posts
    2,956
    Thanks
    9
    Thanked 727 Times in 721 Posts
    I do see what you see on Safari 4/Win XP.

    You have a few errors in your markup, specifically a missing </a> tag here:

    Code:
    <a href="http://theticketsguide.com/ticket-broker-blueprint"><img src="http://d1wu4v8povi31m.cloudfront.net/images/lookinside3.png" alt="" class="lookinside"></div>
    That might be the issue.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    20
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Solved!

    Thanks


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •