Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Background image not displaying in Firefox

    Updating pages on my website and was using IE everything looks fine. But now I testing it on Firefox and there is no background image. Don't have any idea what code is messing-up...Please Help!


    Thanks
    Mark

  • #2
    Master Coder Excavator's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Alaska
    Posts
    9,688
    Thanks
    22
    Thanked 1,829 Times in 1,813 Posts
    Hello nwtreasuretrove,

    Without your showing us some code or linking us to your site all we can do is guess.

    Is the missing image a background on your containing div? Maybe you need to clear the floats in that div.
    Try adding overflow:auto; to the CSS of the div that you're having the problem in.

    Here's a site that explains how that works.
    Validate often DURING development - Use it like a splelchecker | Debug during Development |Write it for FireFox, ignore IE
    Use the right DocType | Validate your markup | Validate your CSS | Why validating is good | Why tables are bad

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Background image not displaying in Firefox

    Opss... not sure what code to post so here is my site.

    www.nwtreasuretrove.com


    Thanks

    mark

  • #4
    Master Coder Excavator's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Alaska
    Posts
    9,688
    Thanks
    22
    Thanked 1,829 Times in 1,813 Posts
    Hmm... I guess you'll have to be more specific now because it looks the same here in FF3.5, IE8 and IE7.

    By specific I mean give us the actual names of both the offending div with no background and of the missing image.
    Validate often DURING development - Use it like a splelchecker | Debug during Development |Write it for FireFox, ignore IE
    Use the right DocType | Validate your markup | Validate your CSS | Why validating is good | Why tables are bad

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hmmm....it has been messed up all day. Is it possible that my hosting companies servers are doing this. Looks like it's all there but not pulling up the background image on any page in FF. I did take a screen shot - but not sure how to post it here.

    Thanks

    Mark

  • #6
    Master Coder Excavator's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Alaska
    Posts
    9,688
    Thanks
    22
    Thanked 1,829 Times in 1,813 Posts
    By specific I mean give us the actual names of both the offending div with no background and of the missing image.
    http://www.nwtreasuretrove.com/treas...ackground3.jpg is showing as a background of body.
    Validate often DURING development - Use it like a splelchecker | Debug during Development |Write it for FireFox, ignore IE
    Use the right DocType | Validate your markup | Validate your CSS | Why validating is good | Why tables are bad

  • #7
    New Coder
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    saw a textured yellow background in FF 3.5.7 here

  • #8
    New to the CF scene
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Found out what the problem is, my expression web 1.0 somehow is messing with Fire Fox 3.5.7. If I close expression web problem goes away in FF.

    Got the idea from previous post...

    Thanks Excavator


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •