Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Explorer Internet Explorer does not show ImageMap

    Hi,

    For our quality system we use a bunch of documents. These documents are sorted on the document name, which has a document number. De document numbers are handed out as the request for documents come in. So, there is no relation between document (number) and department. To help with finding a particular document I made an ImageMap. In this ImageMap each document is placed in an order, going from a document used in sales, to a document used in bringing the final product to the customer (following the primary process).

    Everything works fine with my browser (Mozilla SeaMonkey) and FireFox. It does not work in internet Explorer (7.0.5730.13). I get a blank page. When I look at the (HTML) source I see everything is there. So IE is not displaying what it should. And as far as I know my code is very straightforward (with the exception of the ImageMap code).

    Do you know how I can get the ImageMap displayed in Internet Explorer?

    To give you an impression of the HTML page, here is my code:
    Code:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
      <head>
        <title>Overview processes<title>
      </head>
      <body>
          <h1>Overview processes</h1>
          		<div style="left; width:712px;">
    		<img id="Overview processes" src="processes.gif" useMap="#Processes" border="0" width="712" height="881" alt="ZX Processes" />
    		<map id="_Processes" name="Processes">
    		<area shape="rect" 
    		 coords="81,40,194,90"  
    		 href="https://sharepoint.mysite.org/Qdocuments/QD-0013_Approaching_New_Business.pdf"  
    		 alt="Approaching new Business"  
    		 title="Approaching new Business" 
    		 target="_blank"	/>
    		<area shape="rect"  
    		 coords="238,41,351,91"  
    		 href="https://sharepoint.mysite.org/Qdocuments/QD-0045_Approaching_Current_Business.pdf"  
    		 alt="Approaching current Business"  
    		 title="Approaching current Business"  
    		 target="_blank"   />
    		<!-- SNIP -->
    		<area shape="rect"  
    		 coords="290,771,403,821"  
    		 href="https://sharepoint.mysite.org/Qdocuments/QD-0047_Complaintsprocess_ZX.pdf"  
    		 alt="Complaintsprocess ZX"  
    		 title="Complaintsprocess ZX"  
    		 target="_blank"   />
    		<area shape="rect"  
    		 coords="710,879,712,881"  
    		 href="processes.gif"
    		 alt="Image Map" title="Image Map" />
    </map>
    </div>
                
          
      </body>
    </html>
    Abel

  • #2
    Supreme Master coder! abduraooft's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    N/A
    Posts
    14,861
    Thanks
    160
    Thanked 2,223 Times in 2,210 Posts
    Blog Entries
    1
    Try after validating your code and fixing the errors.
    The Dream is not what you see in sleep; Dream is the thing which doesn't let you sleep. --(Dr. APJ. Abdul Kalam)

  • Users who have thanked abduraooft for this post:

    MacAdam (06-16-2009)

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks. I found out I omitted the closing tag for the title. IE could not catch that error, and so displayed nothing.

    It should have been:
    Code:
    <title>Overview processes</title>
    in stead off:
    Code:
    <title>Overview processes<title>


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •