Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Div displays w/o text in IE, but works in FF.

    Hey all,

    I have a div that contains text. When I view it in IE 7, the text does not appear. But in FF it does appear correctly.

    When I view source in IE, everything looks correct. Even the text that is not rendering shows up in the source.

    Any ideas?

    Thanks in advance.

  • #2
    Senior Coder djm0219's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Wake Forest, North Carolina
    Posts
    1,306
    Thanks
    4
    Thanked 205 Times in 202 Posts
    I don't think any of our crystal balls are working so a link to the page with the problem would probably help us help you quite a bit.
    Dave .... HostMonster for all of your hosting needs

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Ok ok, I had to sanitize my code, because I cannot post the actual code...

    CSS Code below:
    Code:
    .links, .notifications_0, .notifications_1, .notifications_2{
    	border:1px solid #000;	
    }
    HTML Code below:
    Code:
    <div class="meta">
        <div class="terms">
            <ul class="links inline">
                <li class="taxonomy_term_34 first"><a href="/category/milestone" rel="tag" title="">Milestone #1</a></li>
                <li class="taxonomy_term_33"><a href="/category/target-type" rel="tag" title="">System #1</a></li>
            </ul>
        </div>
    </div>
    
    <div class="links">
        <ul class="links inline">
            <li class="comment_add first"><a href="/comment/reply/88#comment-form" title="Share your thoughts and opinions related to this posting.">Add new comment</a></li>
            <li class="notifications_0"><a href="/notifications/unsubscribe/165?destination=node/88">Unsubscribe from: This post</a></li>
            <li class="notifications_1"><a href="/notifications/subscribe/5/nodetype/type/new_event?destination=node/88">Subscribe to: Posts of type <em>New Event</em></a></li>
            <li class="notifications_2 last"><a href="/notifications/subscribe/5/author/author/5?destination=node/88">Subscribe to: Posts by <em>admin</em></a></li>
        </ul>
    </div>

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question

    Wow, I am slow today...sorry for working in baby-step.

    The text inside of the .links .notifications_x are not showing up (below). The rest is working correctly.

    Code:
    <div class="links">
        <ul class="links inline">
            <li class="comment_add first"><a href="/comment/reply/88#comment-form" title="Share your thoughts and opinions related to this posting.">Add new comment</a></li>
            <li class="notifications_0"><a href="/notifications/unsubscribe/165?destination=node/88">Unsubscribe from: This post</a></li>
            <li class="notifications_1"><a href="/notifications/subscribe/5/nodetype/type/new_event?destination=node/88">Subscribe to: Posts of type <em>New Event</em></a></li>
            <li class="notifications_2 last"><a href="/notifications/subscribe/5/author/author/5?destination=node/88">Subscribe to: Posts by <em>admin</em></a></li>
        </ul>
    </div>
    Last edited by lariat1997; 05-29-2009 at 08:25 PM.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •