Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    HTML table & Flash Problem

    Okay, I've been fighting this for days and am frustrated. I have installed an amazing flash gallery on my site and am trying to add some navigation buttons to the right of the gallery - requiring that I put a simple table in.

    So I code the HTML and add the table, then move all the coding for the gallery into the table row that I want, then upload it to my server... when I look at it online, the gallery is completely gone. This is ridiculous - I'm truly not a moron when it comes to coding, I've been doing it for years - but this one has me stumped. I'm sure it's simple, but my eyes are crossed from looking at the coding so long.

    Here is the page: http://www.familymemoriesandmore.com...mlGallery.html

    Any help greatly appreciated...

  • #2
    Senior Coder jcdevelopment's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cowboy Nation
    Posts
    2,182
    Thanks
    174
    Thanked 257 Times in 257 Posts
    Not sure what i am missing, i see the photogallerey and buttons below it, not sure if those are the ones you are talking about. Can you post the code, because when i looked at the source i didnt see any tables showing up.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry - I had removed the table, but re-added it for discussion:

    <body>
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100&#37;">
    <tr>
    <th colspan="2"><img src="http://www.familymemoriesandmore.com/images/phlogo1.jpg"></th>
    </tr>
    <tr>
    <td width="86%"><div id="flashcontent">
    <h1><font color="#999999">Oops!</font></h1>
    <p><font color="#999999">It looks like you don't have flash player 6 installed.
    <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" >Click here</a>
    to go to Macromedia download page. </font> </p>
    </div>
    <script type="text/javascript">
    var so = new SWFObject("xmlGallery.swf", "gallery", "100%", "100%", "6", "#333333");
    so.write("flashcontent");
    </script></td>
    <td width="14%">(desired menu)</td>
    </tr>
    </table>

    </body>
    Last edited by FamilyMemories; 05-19-2008 at 10:04 PM.

  • #4
    Senior Coder jcdevelopment's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Cowboy Nation
    Posts
    2,182
    Thanks
    174
    Thanked 257 Times in 257 Posts
    try this

    Code:
    <td width="86&#37;"  ><div id="flashcontent"><embed type="application/x-shockwave-flash" src="xmlGallery.swf" style="" id="gallery" name="gallery" bgcolor="#333333" quality="high" height="500px" width="100%"></div>
          <script type="text/javascript">
    			var so = new SWFObject("xmlGallery.swf", "gallery", "100%", "100%", "6", "#333333");
    			so.write("flashcontent");
    </script></td>
    Hope that works

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Well, you must've gotten it to work - I was doing it the hard way, instead of "cheating" with Dreamweaver's "add media" options...

    Senility is rough.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •