Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Explorer i need Help, pelase

    hi
    i made my first site (http://www.jfdias.com) without tables (just css) but as always i check if they work fine with IE7, IE6, Firefox, Opera and Safari.
    I had validated the html and the css on the W3C and it's ok, but i'm having a problem with IE7, his "breaking the layout"
    His creating white spaces between 3 div's.
    Can anyone help me with this?
    http://www.jfdias.com

    Regards,

    Vitor Neves

  • #2
    The fat guy next door VIPStephan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Halle (Saale), Germany
    Posts
    8,925
    Thanks
    6
    Thanked 1,040 Times in 1,013 Posts
    At first remove the first line (the comment before the doctype) to take IE out of quirks mode into standards mode. There must not be anything before the doctype. See if this helps and if not we will find out why.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by VIPStephan View Post
    At first remove the first line (the comment before the doctype) to take IE out of quirks mode into standards mode. There must not be anything before the doctype. See if this helps and if not we will find out why.

    Hi Stephan
    Thanks for your help
    It worked

    Regards from Portugal

    Vitor


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •