Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    145
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Unable to open this webpage - please help...

    Hi,

    I am trying to access one of my site pages:
    link removed

    but my browser (both IE and firefox) is not loading it, but treating it as if was a download.

    It seems that all files in the folder /links like this one too have same problem:
    link removed

    The rest of site pages all work great.

    On the folder links/ which usually works perfectly there is installed a script from autolinkspro.com I did not make any changes at all, but today received the errors.

    Any idea please?

    Thanks a lot!
    Karl
    Last edited by lashley; 12-13-2007 at 11:18 AM. Reason: problem solved! Removing links for safety.

  • #2
    Senior Coder Arbitrator's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Splendora, Texas, United States of America
    Posts
    3,387
    Thanks
    32
    Thanked 288 Times in 282 Posts
    Quote Originally Posted by lashley View Post
    Any idea please?
    Your server is returning the HTTP header Content-Type: application/x-httpd-php5; presumably, what you want is Content-Type: text/html. You need to fix your server configuration so that it sends the desired MIME/media type.

    It looks like you’re using Apache and PHP, so perhaps you accidently changed the media type somewhere with a .htaccess file or by use of the PHP header method.
    For every complex problem, there is an answer that is clear, simple, and wrong.

  • #3
    Master Coder
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6,682
    Thanks
    436
    Thanked 890 Times in 879 Posts
    I'm not sure but I beleave the problem is the extension of the page, is html and the server does not know what to do with php code.
    try to rename the page as php and if work, add a ApplicationType handler, but this
    slow down a litle your server.

    The best solution, if that is the problem, is to rename all pages with php extension
    .

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    145
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hi,

    I removed the .htaccess file found in links/ and now this page works:
    http://www.deletespyware-adware.com/...resources.html

    Not some of the others though... and I have no other .htaccess file

    I don't wish to rename all the pages, cause it used to work before, so I prefer to fix what has happened wrong!

    Thanks a lot!
    Karl
    Last edited by lashley; 12-12-2007 at 11:28 AM.

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    145
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hi,

    The problem is solved today, automatically and I don't know why.
    I also removed the links, cause someone told me it is better not to show those links...

    Thanks a lot!
    Karl


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •