Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    407
    Thanks
    119
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    embedded youtube video problems

    how come on this page the video does not show in IE8? there's just a big space with an X in the corner.

    here's the embed code that i put into the page:
    Code:
    <object class="vid-right" width="360" height="217"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4MCPKfYnAeo?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4MCPKfYnAeo?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="360" height="217"></embed></object>
    not sure if it makes a difference, but this is a wordpress site.

    please advise. thanks in advance!

  • #2
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    407
    Thanks
    119
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i got it figured out. just had to post the url, and that's it. wordpress embedded it automatically.

  • #3
    The fat guy next door VIPStephan's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Halle (Saale), Germany
    Posts
    8,702
    Thanks
    6
    Thanked 1,011 Times in 984 Posts
    Then please edit the title of your first post to set it to “resolved”.

  • #4
    Regular Coder
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    407
    Thanks
    119
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    there's no EDIT button under the FIRST post...

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by sixrfan View Post
    how come on this page the video does not show in IE8? there's just a big space with an X in the corner.

    here's the embed code that i put into the page:
    Code:
    <object class="vid-right" width="360" height="217"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4MCPKfYnAeo?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4MCPKfYnAeo?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="360" height="217"></embed></object>
    not sure if it makes a difference, but this is a wordpress site.

    please advise. thanks in advance!
    My advice. Switch to Mozilla. I never have had any problems after switching.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •