Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    235
    Thanks
    6
    Thanked 21 Times in 20 Posts

    problems with wmode :(

    here is the html:
    Code:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    <script src="scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
    </head>
    <body style="background-color:#0000FF">
    
    <script type="text/javascript">
    AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','393','height','398','title','test','src','6','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','6','wmode','transparent' ); //end AC code
    </script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="393" height="398" title="test">
      <param name="wmode" value="transaparent" />
      <param name="movie" value="6.swf" />
      <param name="quality" value="high" />
      <embed src="6.swf" wmode="transparent" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="393" height="398"></embed>
    </object></noscript>
    
    </noscript>
    </body>
    </html>
    The actual page is here: www.taryn.udjamaflip.com/flash.html

    I need the background of the flash background to be transparent i did set this when i published the flash file using the html tab in the publish settings section and I am now using the .js file generated by that publish.

    what have I done wrong with my html?
    Andrew Sharman
    Web designer, developer and programmer.

    If you found my post helpful, why not give thanks! :)

  • #2
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Houston
    Posts
    2,846
    Thanks
    10
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    Read this post, and use this system instead. It will serve you better

    http://www.codingforums.com/showthread.php?t=137848


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •