Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    235
    Thanks
    6
    Thanked 21 Times in 20 Posts

    oh god please help! :(

    On everything else this piece of code works except the buttons i have made on my project today!

    on (release) {

    gotoAndPlay("omelette_ingredients");

    }

    I have quadruple checked the spelling, case and position of all the elements. The button is most definately a button (after remaking ti 4-5 times)

    Can anyone tell me why, when I click on the button that activates this it, does nothing......


    Thankyou so much for any suggestions...

    (btw - AS2.0)
    Andrew Sharman
    Web designer, developer and programmer.

    If you found my post helpful, why not give thanks! :)

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    20
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i think maby u have to put the full name #omelette_ingredients dot what ever file"

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Virginia
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You don't give enough details. If, for example, the frame named "omelette_ingredients" is on one layer and your button is on a different layer, you will need to make sure that your button code references the proper proper movie layer.

    Your problem might also be caused by something as simple has your not having properly named the button instance or some other instance that is called from the code on the layer named "omelette_ingredients".

    Suggest you check for those types of simple, yet easy to overlook, mistakes in your code.

  • #4
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Houston
    Posts
    2,846
    Thanks
    10
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    1) make sure you have labeled the layer "omelette_ingredients"
    2) make sure you have put the actionscript onto the button, not in the button
    3) check that there are no other items called "omelette_ingredients"
    4) make sure the button is on its own layer
    5) try making the label its own layer

    Please use better titles for your posts, and explain as much as possible. Asking for help in the title is redundant .
    Last edited by gnomeontherun; 04-20-2008 at 10:08 PM.

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    235
    Thanks
    6
    Thanked 21 Times in 20 Posts
    Accidental post - Please delete.
    Andrew Sharman
    Web designer, developer and programmer.

    If you found my post helpful, why not give thanks! :)


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •