Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Italics

  1. #1
    Senior Coder NancyJ's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bradford, UK
    Posts
    3,174
    Thanks
    19
    Thanked 66 Times in 65 Posts

    Italics

    Does anyone else have a problem with things on their computer (particularly links) being in italics for no apparent reason?
    Its driving me nuts - all the search result in google are in italics and all the emails that I send.
    I remember having it before but I never found the cause.

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Essex, UK
    Posts
    2,636
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Oh damn, I had that problem before but I've forgotten what I did to fix it! Let me have a think...

    *Thinks*

    Edit. I remember the problem was caused with corrupted fonts for me (not quite sure how it happened though!), I can't remember how I repaired it but if you download TweakUI you can choose to repair the font folder.
    Last edited by mark87; 02-05-2006 at 11:12 PM.

  • #3
    Senior Coder NancyJ's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bradford, UK
    Posts
    3,174
    Thanks
    19
    Thanked 66 Times in 65 Posts
    tried that and it didnt work - solved a few other annoyances though (having to 'logon' to my computer for one)

  • #4
    Senior Coder NancyJ's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bradford, UK
    Posts
    3,174
    Thanks
    19
    Thanked 66 Times in 65 Posts
    So I found the problem - Mambo.
    It had replaced my arial font with a shortcut (to verdana fwiw). Found somewhere to get a free download (first site I found wanted $42!!!) and now I'm italics free!

  • #5
    Senior Coder
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Essex, UK
    Posts
    2,636
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Aha, I have Mambo installed so it's quite probable that mine was the same cause! Might have to check out TweakUI myself; I always have to logon too when I'm the only user.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •